Sigtuna Honung

11 april, 2022

Vi har fått brev från Marie och Jonas på Sigtuna Honung. De har sommarställe i Tasbäck och en biredskapsbutik. Första turen till Dalarna sker nu 13/4 så passa på om det är något som ni saknar inför kommande säsongen. Brevet de skickat kommer här.

Hej Leksandsbiodlare!

 

Vi heter Marie och Jonas och har en biredskapsbutik i Sigtuna, www.sigtunahonung.se . Vi är återförsäljare för LP´s bilodling och har i princip alltid ett grundutbud som täcker de flestas behov hemma.  Vi har också ett fritidshus i Tasbäck och har även några bikupor där. I och med att vi nu har en biredskapsbutik och ofta åker till Tasbäck vill vi erbjuda alla en möjlighet att köpa biredskap genom oss och få allt levererat till Tasbäck mot en mindre fraktersättning. Det går bra att köpa allt ifrån kupkniv till slungor eller kupmaterial och om det blir större partier kommer vi att köra med släp. Nu under våren åker vi ungefär 1 gång per månad men sen under sommaren blir det i princip en tur i veckan.

 

Vad gäller fraktpriser så blir det något för varje fall att reda ut, är det frågan om något som bara läggs i bilen bli priset minimalt men om det innebär att vi tar släp på bilen något högre men fortfarande förmånligt. Något som vi ser som en fördel är att vi kan ta med flera storlekar på till exempel bidräkter så att man kan prova vad som passar bäst.

 

Nu blir nästa tur onsdagen den 13 april så om någon är intresserad så är det bara att höra av sig till info@sigtunahonung.se eller på telefon 070-591 42 84.

 

Med vänliga hälsningar

Marie och Jonas